February 10, 2009

Cuppies Kelakar lagi...

Helo semua..
Sebelum memulakan karangan aku ingin mengucapkan Selamat Hari Lahir pada Elly Maslin dan Fara Kumbang Kacak sempena ulangtahun mereka berdua yang ke 86 tahun.
Semoga kau berdua bertambah matang dan bertambah rezeki dan bertambah jodoh. koff!~

Akhir2 ini aku byk menerima tempahan cuppies. Tetambah lagi nak valentine segala..Ada je orang order cupcake-cupcake cinta..ikikikh!
syukurrr alhamdulillah cerah!~

Btw, ini order dari sorang awek sarawakian utk membernya di melaka.
Thanks Ima for the order!



memorandum bertulis dari customer:
-terpaksa delete bagi mengelakkan aku disambar petir..kofff!! (-_-;)


kihikih! *ketawa getis sambil mengibarkan bendera Palestin* kof~~

5 comments:

Z said...

sunguuh post berunsur riak takbur

fara[the]bugbuster said...

haahh tq tq... apa lagi pos laju la cupcake buat aku yg hensem nih... wah bertambah jodoh? mcm nak jodoh yg lebih dari 1 jek?.. hahah *aminnn*... apa apa pun thanks for the wish... nanti kalau i kawin i tempah cupcake ngan u ek... hehehe

PertMuffin said...

hoi zatik kajira!!
berani mengkritik aku tanpa tulis nama penuh!! aku saman kau!
see yu in court! *menjeling*

fara: ok fara.. nanti time ko kawin aku akan buatkan kapkek kelakar yang boleh ketawa tanpa usul periksa. modus operandi ialah sbg penghibur malam pertama kau! heihei!~

aqmal said...

beli kapkek percuma ketawa. har har har harun salim bacin.

Elly Rocker said...

ceit!! ape maksud mu tu saitan kepak rama-rama!!!