March 16, 2011

Dulche De Leche




Hasil setelah direbus 4 jam

Berjayaaa!!!! *hidung gerak2*

Masih dalam proses ujikaji resepi yang sesuai dipadankan dengan Dulche De Leche ini. Sebagai intro, sarapan pagi tadi sapu dengan Biskut Weetameal Jacobs dan celup dengan stoberi2.. Oh! mmg sangat sedap (baik, kali ini makan secara sopan dan tak nangis sambil gigil2 menanggung kesedapan. koff!)
Ok, nanti aku apdet lagi. Bye

5 comments:

~ mima ~ said...

Apakah ini? Penuh dgn misteri sungguh rupa parasnya

Tiq said...

misteri !!! tapi nmpk sedap??? *hidung gerak2 jugak*

yong said...

adakah ni kaya roti kelakar?

PertMuffin said...

ini adalah ala2 karamel susu paling senang la.. takyah masak2 campur macam2 bahan, just rebus susu tin aje. dah siap boleh guna utk macam2 masakan dessert. boleh sapu mcm kaya jugak...

paling best buat topping cheesecake. atau inti untuk dark chocolate praline. wohoooo!!~

Tiq said...

woh ! aku serious tak tau awe..ko rebus dlm tin je ke? tak meletop kerw? *hidung gerak²*