May 08, 2007

Cuti Cuti Malaysia - Desaru May 2007




Hallo semua...

dah lama tak update...macam malas2 gituh...
cuti panjang pergi mana?
oho...jangan tak tahu, buat pertama kalinya setelah 2 tahun lebih berkahwin, akhirnya baru lah aku dan azat dapat meluangkan masa utk berbulan madu..huhuhu!

memandangkan cuti panjang pada hujung april dan awal mei yg lalu, aku siang2 lagi dah booking cuti dari boss.. tak silap aku, dari bulan februari aku dah apply cuti.. biasala... office aku, satu hari sorang aje boleh cuti...
mujurlah aku berfikiran cergas dan bertindak pantas...!
akibatnya, ramai yg cemburu buta melihat aku cuti-cuti malaysia selama 5 hari..hoho!!

biasa la kitorang, cuti panjang sure balik JB punya...time cuti panjang sume berlonggok kat rumah mertua aku...termasuk kembar suami aku dan isterinya...
aktiviti balik JB semestinya, jalan-jalan cari makan..
tapi balik kali nih special sikit sbb kak ipar sponsor kitorang honeymoon...bukan berdua2an laa..ramai2...tapi seronok... masing2 dapat bilik sendiri...
jadi, hari tu, kami bercuti-cuti malaysia di Desaru...

malas nak bercerita panjang lebar.. sebenarnya malas nak menaip... dak cha pulak demam masa tu...jadi pergerakan aku sebagai ibu mithali agak terkawal dan tidak berlaku gejala hilang ingatan akibat kekenyangan mahupun keseronokan yg melampau..

sudahlah!! loceng balik kerja dah berbunyi...aku balik dulu.!! zassssss.........!!!

2 comments:

Elly Rocker said...

oh oh? ini pasti hari yg aku telepun itu.. maaflah! ah.. kau dah gemuk.. itu pasal dah jalan makin pelahan!

Siti Nur Hawa Binti Ab Kadir said...

bergurau apa bedebah!!?
yg cantik itu aku, yg gemuk itu kamu..!!
*menjeling*

oh! dah ada blog sendiri...