August 27, 2007

Hari Yang..Alhamdulillah.. CERAH..!!



Hello semuaaa..!
Hari ini pagi yg cerah utk permulaan baru...
Jumaat lepas hari terakhir bos yg kami hormati, mr.Jaafar telah pun menamatkan kerjayanya dia kampeni ini... sedih laa..
dia bos yg paling ok & best penah aku jumpe.. orgnya sangat cool dan lilek saja.. Semoga dia lebih berjaya di kantor barunyaa...


Mengulas post sebelum ini, sekarang dah ada kata putus. Section kami masih dikekalkan!! Yeahhaaaa!! Aribaa! Andreee!! Andreee!!
Suka hati aku dengar...Alhamdulillahh...
leceh sebenarnya kalau section sekarang nih dibubarkan.
Kalau dibubarkan, itu bermakna kami adik beradik dalam section ini akan terpisah masuk ke section keluarga angkat.. Sudah lah kehilangan 'bapak' terpaksa merempat pula...apa kejadahnya semua ini!???
aaii (-_-;) tapi mujurlah tak jadi....amin.....

Orang yg paling kecewa apabila section kami tak jadi dibubarkan? ada...sapa lagi kalau tak kinjir (oink!!) tak guna tu..! dah la menyemak aje masuk section nih..pastu buat onar sana sini... akhirnya dah kecewa bila impian utk membubarkan section kami tak menjadi kenyataan.. bolehlah dikatakan seperti, 'pelamin anganmu musnah' yaa..yaaa...! like i care?!

Hari nih gaji...! yeahhh!!!
ptg nih nak ke jusco beli baju utk majlis perkahwinan 'nora danish' (nora danish????) pada hujung minggu ini.. :P
apa nak beli ya? aku lemah betul dalam memilih hadiah perkahwinan nih.. aduhh.....!!!

5 comments:

fara[the]bugbuster said...

hahahah ai know sape nora danish tuh... aihhh~ sampai beli baju baru?... herph.. pegi ek?

surga emotica warna said...

*termuntah*

PertMuffin said...

*menjeling kedua2 org ganjil ini*

hohoho!!

a'ah..ai pgi la fara...
bukan pgi situ aje, singgah umah makcik & sedara mara ku juga..
kebetulan ada kenduri kendara.. aku pgi dengan ibu & ayahku jua..
jadi, mak kena la vass sikit nyaff!

korang tak pgi ke?? jom laa!! jom laa!!! pgi makan aje... jom laaa!! aku hasut nihhh!!!

fara[the]bugbuster said...

ops! abang aku nikah di hari yg sama.... jom la dtg bp... pekena nasik beriani...

Anonymous said...

nama abahku adalah jaafar sidek..
adakah abahku itu adalah bekas bosmu?

-pwok rwol