December 04, 2007

Happy 2nd Birthday Alissa....!

Hello ols...
aku kantuk + lapar yaamatz....!
2 hari lepas (ahad, 2/12/07) kami buat birthday party anak dara aku yg genit tu, Yang Nuralissa - ke 2 tahun.
Sengaja aku pilih buat waktu pagi (11 am) sbb waktu tu budak2 baru lepas mandi + baju bersih2 lagi... kalo aku buat petang sure diorang dah berpeluh busuk2...rosak majlis anak aku..koff!!

Majlis tu simple aje tapi meriah la.. biasa laa.. konco2 mak aku sume datang bawak anak cucu masing2.. pastu family mertua aku dari JB sume ada.. campur lagi dengan kawan2 aku & junior2 kesayangan aku dari UTM.. Thanks for coming!

Besday Girl memakai gaun dan kasut putih, bersayap kundang dan mengikat seekor rerama dirambut. Cake 2kg aku pilih kaler putih + purple ada gambar kakak cantik (merujuk Barbie mengikut panggilan oleh kak cha).

Nih aku share serba sikit gambar yg sempat uplod. gambar banyak dalam kamera adik ipar aku.. nanti kalo ada aku update lagi..
sekian terima kasih.

p/s: Jgn cemas melihat suami aku bergaya dengan kacamata hitam ala2 S.Jibeng. Ini kerana beliau adalah sedang sakit mata. harap maklum.











4 comments:

fara[the]bugbuster said...

aku tgk mak nye yg excited nak potong cake.. yg baby lissa tuh malu malu sopan jek time tuh...

PertMuffin said...

kalau kau ada anak, aku yakin kau mengerti... hohoho!

moral : kawin la cepat2 supaya lekas beranak dan celebrate besday anak anda!

Anonymous said...

ah... nampaknya tak lama lagi kamu ada akan dapat menantu.. dah besar anak kamu..

anak aku masih lagi berdansa dalam perut ibunya...

huhuhu...

:)

pwokrwol

naoila said...

hepi besday lisa.. bile ibumu nak bagi adik? (tak lama lai dah abis tahun khinzir.. ;p)..