June 09, 2009

Selamat 30 tahun Hawa!!!

Hello semua...superlamagiler aku tak update blog nih..sungguh bersawang macam rumah hantu (rumah hantu yg betul2 ok! bukan rumah hantu funfair tu) - *percakapan tiada kaitan*


Akhir2 ini mmg agak sibuk mengalahkan Barrack Obama (contoh tak berkenaan). 3 minggu yang sangat packed. Akhir bulan lepas adalah hari menyambut usia sendiri yang ke 30 tahun. Tak sangka aku sudah jadi wanita 30an (-_-;) .
Kedut bawah mata dan lebihan pipi labuh mula kelihatan beberapa peratus. Begitu juga beberapa tanda-tanda lanjut usia yang lain.*wajah bertukar menjadi cemas* Ahh!! tapi tak apalah, Kate Moss juga dah mula gemuk dan berkedut (kofff!!!!)


Hmm...30 ye?ok, sekarang sudah ada seorang suami (ya! perempuan tak boleh bersuami lebih dari 1), 2 orang anak, satu pekerjaan tetap, satu perniagaan kelakar, 2 buah blog, 1 myspace, 1 facebook, 1 friendster, 1 twitter dan 1 akaun gossip.
Aih!! susahnya nak menguruskan kehidupan..Aku harap pada usia ini aku akan jadi lebih terurus dan lebih serius.Berusahaaa Hawa yang hebat lagi bergetah!!!


Sekian semua, babai!
(heihei...posting ini bertujuan melepaskan batuk ditangga sbb ramai yg komplen aku malas apdet blog! muahahahha!! **ketawa sambil mencekak pinggang dan mendongak kelangit**)Zasssss....!!!!

5 comments:

z a t i said...

lebih menakutkan aku juga ialah mula mnyedari sudah ada rkan umur linkungan 30-an. (T_T)

Elly Rocker said...

kau berkata apa deksu!! * mata merah, taring terjojol keluar*

fara[the]bugbuster said...

ko salah org la elly, itu bukan deksu.. nama dia sama tapi org nye lain muhahahahahah *ketawa sambil cekak pinggang sambil mendongak tgk ke langit*

maini said...

kau pun dah kene rasuk hantu hawa ke fara hahahahaha *ketawa sambil mengempiskan perut

Anonymous said...

dah 30 tahun?30 dekad?
hahaharakah...!

kubur kata; "mari.. mari..mari.."
*suara seram*

umah kata; "pergi..pergi..pergi.."
*suara serak*

selamat hari lahir, tak de kek, tak de hadiah...
aku doakan kamu akan bertambah rezeki, bertambah ceria dan bertambah anak.. (nota: satu pasukan bola sepak mengandungi 11 orang pemain) berusahalah!

oleh;
si muda pwok rwoul
(belum berusia 30!)
790725065135