December 21, 2010

Kalau beratur kena ada Etika

gambau ehsan google





semalam sangat penat sebab beratur sangattttttttttttttt panjang tapi berakhir dengan sia-sia.



ahh! lupa bagi salam.. terus terkam aje (-_-;)

salam & hello ols... koff!!

sebenaunye semalam adalah sangat tertekan sbb terpaksa berpindah randah dari satu ATM ke satu ATM yg lain kerana kebanyakkan mesin ATM bersepakat untuk out of services (T_T)

Ekceli, masih ada laa jugak satu ATM yg masih bernyawa gigih menawarkan perkhidmatan, tapi makhluk yg beratur nak cocok duit beratur punya la panjang.. Yang lagi hazab, ko dah beratur tahap dah boleh tertido siap mimpi 2-3 siri, tup2 sampai turn ko, mesin berpuaka tu boleh out of services pulakkkkk... adoiiiihh!!

Ok, sebenarnya bukan nak ajak mengumpat pasal mesin ATM... tapi hari nih nak ajak bergossip pasal etika ketika beratur..

Menyampah tak kalau :

1) orang yang beratur belakang anda adalah tersangat rapat sehingga boleh rasa angin yang keluar dari hidung dia ketika bernafas,

2) orang berdiri tak ikut line, patutnya dia berdiri kat belakang, tapi dia boleh berdiri kat sebelah anda tahap bergesel bahu ala2 lagu kuch kuch hota hei...

3) perempuan berpayudara besau berdiri terlalu rapat dengan badan anda tahap boleh tahu berapa saiz dia pakai (T_T) *serius ini paling annoying kalo kena kat aku..demm yu perempuan gile seks!!* (tapi orang lelaki mesti suke!! choiii!!)

4) orang depan atau belakang anda berbual tahap satu kampung boleh dengau dan disertakan dengan unsur2 riak dan takbur macam dia sorang aje yg mampu. keji okey!!

5) orang belakang anda bergurau senda sesama sendiri dan menolak2 antara satu sama lain sampai anda hampir tersungkur..

6) orang depan kau asyik le nak bergoyang dan berpusing sana sini sampai langgar2 orang lain.. eeih! kau dah kenape????

7) ada orang kentut tapi tak tau dari mana baunya... *pengsan*


Korang?? ada nak tambah??

8 comments:

yong said...

beratur sambil korek hidung...boleh?

Tiq said...

i feel you. huk huk..sgt keji kan terutama no 7 tu. eeeee..
ekceli, iols rasa uols telah menyenaraitamkan kesemuanya so iols takdek apa nak tambah.

Elly Rocker said...

kalaulah aku yang digesel oleh tetek besar itu... *muka berseri2*

z a t i said...

hey aku tak pernah gesel sape2 pun! *tibe2*

OK BYE

Mr.F said...

aku jenis yg sanggup amik duit kat bank lain demi malas beratur huhu.

PertMuffin said...

yong : itu mesti adalah kau yg slalu buat kan???
tiQ : uols mmg sejiwa dengan iols..
selly : siap ko aku bagitau tikah!!
zati : *jeling* kenapa pakai cup besi!?!!!
fadzli : aku pun camtu biasanya... tapi dah semua atm out of servis... mmg sangat tertekannn!!!

Mummy said...

8) orang yang beratur kat belakang orang tengah amik duit tu tersangat la rapat, ala2 nak tengok kita punya pin number / balance / apa kita buat / etc

9) yang nombor 2 tu tapi dia bukan macam nak menari2 kuch kuch hota hei, tapi lebih macam nak potong line, ala2 kalau kita tak perasan dia akan masuk ke depan.... KEJI!

PertMuffin said...

ohh!! menarik.. betul!! betul!! nanti ibu tambah yang ini!!