June 05, 2007

Pelamin dan CahayaMata

Hello semua! Minggu lepas (sabtu) aku berkesempatan untuk menghadiri majlis perkahwinan cikgu Nona & abg Wan di Taman Bukit Tampin. Buat pertama kalinya aku jadi manusia flexible sbb kejap2 jadi wakil pihak lelaki, kejap2 jadi wakil tuan rumah... hohoho! memang la!! sebab dua2 kawan aku...

Meriah juga dengan kehadiran warga #empire_recorrds yg lain.. lama btul tak jumpa semua makhluk punggung ini..(menjeling polis : perut saja yg besar...sampai sekarang masih tak bersalin2 anak bayi lagi!!! )
Rakan2 yg lain juga hadir bersama buah hati masing2..dapat juga aku melihat gambar yang diambil oleh boi *tepakbridal* semasa majlis perkahwinan pengantin baru tak berapa baru, Ya dan Kasumie..
Terharu rasanya melihat rakan2 semakin berusaha untuk mendirikan rumahtangga setelah sekian lama bercinte..hohoho! *menjeling elly maslin : kau seorang sajalah yg masih bujang tak berteruna*
Tahniah untuk cikgu Nona Lobak dan abg Wan Katak diatas perkahwinan anda berdua. Semoga bahagia selamanya...amin...

Ahad pula aku berpeluang menziarahi anak buah aku yg baru. Anak kedua cousin aku, Nhazzla. She's got a baby boy! Tahniah La..!!
aaih...jeles sungguh aku....! aku nih tak tau la bila nak buat second production.. huhuhu!
Insyallah, harap2 ada rezeki nanti hendaknya.. Aku pun mmg elak dapat baby tahun nih sbb tahun nih tahun Oink! Oink! *kih kih kih!! *

Ok la..nak meneruskan kerja tergendala... Jumpa lagi..!

2 comments:

malammalam said...

Nhazzla?

macam nama cite katun cina tu
naza... budak yang ada power jalan atas roda 2.. hebat!!

PertMuffin said...

oh! aku kenal naza dewa pendek yg comel itu...!
tak! tak! ini bukan naza yg itu...!!!

sebutan namanya ialah NAZ-LA.. sengaja ayahnya memberi ejaan yg ganjil utk mengelirukan polis menulis nama dalam suratberanak.. aii..!