February 25, 2010

Hadiah Anniversary..

Hello..!~


Sempena wedding anniversary aku & azat yg ke-5 tahun jumaat depan, aku bercadang nak belikan sesuatu untuk dia.


Memandangkan kami ialah pasangan yg sangat supersibuk, jadi bersenam mmg adalah perkara paling terkebelakang yg dapat dilakukan dalam kehidupan seharian.... aiiii.... tengok peratusan lemak selulit pada peha dan pinggang aku pun korang boleh agak dah berapa tahun aku tak bersenam.. (-_-;)



Jadi, korang rasa... ok tak kalau aku bli objek nih..


At least, aku boleh pinjam bila dia tak gunakan (motiff sesangat kan beli hadiah untuk orang lain pastu sendiri yg pakai). .kofff!!~
Korang? Ada idea lain tak?

15 comments:

Mr.F said...

Syabas! (tak berkaitan), aku tak suka mesin ni kat gym, aku suka cross train.

nora said...

*menjeling.
aku rasa belikan yang mcm basikal tak bergerak tu ok jugak.azat ble carry kau sekali.koff!

Henni said...

pasti kakcha dan rayyan lebih mantop dan kenyal!

kompem dorang pengguna paling setia jika dibanding dgn pengumpul lemak yg dewasa :P :P :P)

sesilap kakcha nak gi sekolah guna besikal ayah. hoks!

PertMuffin said...

bedebah korang sume tak menjawab soalan!! cuh!!

Anonymous said...

quest personals [url=http://loveepicentre.com/]statement of problem in internet dating[/url] free adult sex personals http://loveepicentre.com/ business dating online start

Anonymous said...

aku rasa lagi baik blikan pokok hantu yg rendang tuh..ko bgayut je senang xpayah pakai bdget.petang2 blh buat umah atas pokok utk ko bsantai..ko dgn bang long b lh blakon jadi tarzan...ooo...ooo...oooo....

Anonymous said...

aku rasa lagi baik blikan pokok hantu yg rendang tuh..ko bgayut je senang xpayah pakai bdget.petang2 blh buat umah atas pokok utk ko bsantai..ko dgn bang long b lh blakon jadi tarzan...ooo...ooo...oooo....

Fadilah Sharkawi said...

SELAMAT ULANGTAHUN YANG KE-5

semoga berkekalan hingga akhir hayat....so macamana hadiah tu dah ada kat umah ker....lepas nie kak hawa & azat bertambah kuruslah...heheheheh....jangan nanti lissa & rayyan yang guna sudah....tak lama lagi ulangtahun kita plak.....

pasukan cat's hand said...

kau beli tali ampaian tu je.jimat pun jimat..ikat pada karpet,suruh azat anak beranak duduk atas tu,kau lari keliling rumah tarik diorang.gilir2 la..

PertMuffin said...

Kruk : Jangan cadangkan yg aneh2!! tak gune!!

Fadilah : thanks dilla for the wishes :)
minggu nih turn korang plak kan? :D

Maini Aneh Forever : *menjeling*

kaki puteh said...

hepi belated anniversary~
cool gle hadiah.

PertMuffin said...

thanks kakiputeh :D

bash said...

saya sgt tesuju ko bli ni kakwe.. kos ko ley bersenam kat dlm umah je...parkingkan kat spot baek punya depan tv..cos kalo beskal biase,berkemungkinan besar gak korng still xkan exercise..(sebenarnye da telambata ke aku jawab nih..?) oh ye, congrats on ur anniversary kakwe..!

Anonymous said...

http://newrx.in/carbohydrate/chestnuts-carbohydrate
[url=http://newrx.in/erythromycin/how-does-erythromycin-kill-bacteria]information drug called clomiphene[/url] cheap ranitidine pharmacy [url=http://newrx.in/antabuse/reactions-of-mixing-antabuse]reactions of mixing antabuse[/url]
rivotril date rape drug http://newrx.in/glucophage/glucophage-ed-interactions
[url=http://newrx.in/glucosamine/emu-oil-and-glucosamine]what jobs doctorate in pharmacy and health services[/url] pros of performance enhancing drugs [url=http://newrx.in/levaquin/levaquin-500]levaquin 500[/url]
drug use arrested development http://newrx.in/cholesterol/ldl-and-hdl-cholesterol
[url=http://newrx.in/carbidopa/carbidopa-levodopa]drugs thyroid monthly[/url] prescription drug plans for low income elders [url=http://newrx.in/angina/angina-pectoris-treatment]angina pectoris treatment[/url] drug synergy [url=http://newrx.in/letrozole/letrozole]letrozole[/url]

Anonymous said...

auto orlando sale http://automoblog.in/motorcycle-show/motorcycle-paint-sioux-city auto updates file location windows xp
[url=http://automoblog.in/motorcycles/motorcycles-costa-rica]nada automobile prices[/url] ford crown victoria automobile repair [url=http://automoblog.in/toyota/toyota-fj-length-with-spare-tire]toyota fj length with spare tire[/url]
identifing the different shapes in the world of the automobile http://automoblog.in/victory
[url=http://automoblog.in/racing/michigan-motocross-racing]kia automobile price[/url] royal automobile club [url=http://automoblog.in/radiator/myson-radiator]myson radiator[/url]
dodge performance ecu http://automoblog.in/seat/convertible-car-seat-5-point-harness-65-lbs
[url=http://automoblog.in/racing/autolite-racing-spark-plugs]navigon 5100 gps automobile navigator[/url] volkswagen kombi do it yourself [url=http://automoblog.in/royce/rolls-royce-phantom-vi]rolls royce phantom vi[/url]