May 07, 2010

Selamat Ulang Tahun ke 6, Pertmuffin!

salam Jumaat.

Syukur alhamdulillah, kini blog aku telah pun berusia 6 tahun. Dah sekolah tadika dah pun. Kira kalo dia hidup, lebih kurang senior kelas kak cha lah. (-_-;)

Ok, ada perubahan tak? (sila pandang keliling blog)

Nampaknya.............................warna je bertukar makin suram.

Wahahahahha! Memang tak boleh blah!! :D

Nampak sangat aku nih pemalas.

Actually aku dah try dah buat macam yg dicadangkan oleh para pencadang dalam posting lepas... tapi semuanya aku dah gagal.. Download templete punya lah lama sampai tahap aku pengsan sedar balik pengsan balik pun tak habis lagi... aaiiih.!~

Akhirnya aku ambik keputusan, ubah warna bekgraun secara manual sudahlah..!

Gadget2 lain aku akan tambah secara berperingkat.. insyallah.


Ok, so...ada pemenang tak? Nampaknya, aku lah pemenang sbb ikut kepala kotak aku sendiri. Koff!

Walaubagaimana pun, sempena birthday blog kali ini, aku dengan rendah hati dan ikhlas nak berikan sedikit buah tangan kepada semua yg sudi menempek komen kat posting lepas.. So, kepada nama2 dibawah ini, sila emailkan kepada aku alamat rumah kamu untuk proses menabur budi. hehei!~
email saya : strychnine98@yahoo.com


1) Cik BUNGA
2) ~ mima ~
3) Ticer Umie
4) tiQ Florence
5) Drama Mama
6) Nurul Balqis
7) Wan Botaq
8) AYU IDRIS
9) ..............................(malas betul aku nak tulis nama orang ini...*menjeling*) koff!!



Kepada kawan2 diatas, sila jangan expect anda akan menerima sebuah kenderaan pacuan 4 roda tauuu!! Sebab aku hanyalah insan biasa.. Kalau ada pun, baik aku yg pakai sendiri kenderaan tersebut. khannnnnn!!??~
OK, terima kasih ya sbb sudi bagi idea dan buah fikiran bernas.. Insyallah satu hari yang mulia kelak aku akan ubah sedikit demi sedikit.

Tu je.. Tata!


p/s: Azat dah bagi hadiah birthday walaupun birthday sebenar aku lebih kurang 3 minggu lagi. Suka sangat! Nanti la cerita kendian.. :)

20 comments:

Florence M. said...

awe..aku nk dtg ke melaka trus, aku nk kau buat kapkek utk aku! wajib!!!
sila bagi konfemasi..ada ke perkataan ni??

PertMuffin said...

bila? bila? marilahhh!~ hei hei!

~ mima ~ said...

hoho

present! tq! (satu kotak besar kapkek ke?) HA HA HA

Florence M. said...

aku nk buat lawatan mengejut..maner leh bgtau

PertMuffin said...

mima : nanti akak bagi awak cupcake berbentuk 2D (jeling printer sebelah meja)

tiQ : haa ye mengejut kekdahnyer noks.. sok2 teriba aku balik jb langsung x dapat jumpa! :P

Umie Ibrahim said...

aihh..aku pun ade?eksaited ni nak dpt adiah..sape x suka adiah...hoho..

PertMuffin said...

nape ko tak reti2 nak bg alamat? eh, ujung bulan aku balik jb... aku campak kat rumah ko jelah...

Anonymous said...

ade hadiah ke?
wahh, terharu.
:D

-bunga

Elly Rocker said...

KENAPAAAAAAAAAAAAAA AKUUUUUUUUUUUUU TAKKKKKKKKKK DAPATTTTTTTTTTTTTTT HADIAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!

PertMuffin said...

sebab kau tak bergune hamlau..! :P

Wan Botaq said...

aizwan_ali@yahoo.com

terima kasih... cant wait for the playstation... wakakakakakaka!!!

Elly Rocker said...

aku sumpah blog nih kaler kelabu taik kucing *pling!*

botak yg baru sekali beri komen pun dpt hadiah? arghhhh!

PertMuffin said...

tiq dan jasrul yang tak beri komen memberangsangkan pun aku bermurah hati beri hadiah tahuuu!?

wan botak : adakah kau fikir posmen boleh bertugas menghantar hadiah melalui email? *jeling*

pasukan cat's hand said...

hei!aku punya mana?tak adil!tak adil!*curah minyak tanah keliling blog

AYU IDRIS said...

Salam dear..wah,tak sangka idea akak yg tak berapa bernas tu dapat gak hadiah!Mekasih bebyk ye...tak pe,buatlah perubahan slow2...yg penting slow tapi kekal..drpd buat perubahan drastik tp bersifat sementara..akak dah anta details kat ur email...tq ye!

Florence M. said...

kau mmg tak ikhlas nak kasi hadiah!! *tarik rambut kakcha*

PertMuffin said...

ceihhhhh!! kensel...! hadiah ko aku bagi kat elly :P

PertMuffin said...

ok gay (sebenarnye guys) thanks pada yg dah bagi alamat.. sori tak sempat reply email.
insyallah sikit masa lagi aku pos kan tandahati utk semua yg memeriahkan majlis.. tQ :D

Florence M. said...

awe..disbbkan kau kasi adiah aku kat elly...aku post gamba ni satu dunia! bwahahaha..

http://2.bp.blogspot.com/_Por3AhaSZKs/S-omKvO_8bI/AAAAAAAAAYU/RxHTHZ-U33w/s1600/me%26awe.JPG

Anonymous said...

aku komen iklas...
bukan kerna hadiah...

tapi kalu nak bagi jugak, datang la umah aku.. posmen posmen tak main la...

pastu bawk skali papkek 3D,ok...
macam best je papkek...
eh? kenapa aku taip papkek?
sebenarnya kapkek?karipap?
awrhhh....