February 07, 2011

GEGAR 1,000 BLOG OLEH BEN ASHAARI



Hello....


Eh, macam tetiba je kan nak join aktivis2 blogger memasyhurkan blog *blushing*

Dah 7 tahun bergerak secara undergraun dan merapu sorang diri akhirnya malam ini tergerak untuk menyahut cabaran encik ini untuk program gerak gempur beliau yang baru.




SAYA SOKONG DUNIA BLOG dan SAYA SUKA KERANA SAYA MINAT MENULIS DAN MEMBACA BLOG ! ANDA BAGAIMANA ??




ok fine, aku memang minat menulis blog walaupun takde orang baca (-_-;) ye ye... tak kesah la... blog ini boleh buat macam baca novel kelak bila aku dah tua... koff!




ah, kalau kau pun berminat untuk bergegau bersama Ben Ashaari, sila lah ke mari..




ok, misi selesai!!

tata!

7 comments:

Nur Hijrah said...

dtg dari BA , nk gegar blog nih , boleh ? hehe..

PertMuffin said...

boleyy! thanks.. nanti ku gegar blog anda pule.. hihi

apisv2 said...

slm kunjungan
menerjah dan menggegarkan blog anda!
kunjungan dari blog abg ben=)
nice blog;)
blog apisv2

.:hanna radzi:. said...

Dtg gegarkan blog ni :)
Feel free,visit my blog lak :)

blackrosehunter said...

gegar!!

salam perkenalan..:)

Blackrose's latest entry: Tips SEO

Amirudy Mazlan said...

Jalan2 carik member. Salam.. :-)

fRaMe+LenSeS said...

Wahhh.. benar2 menarik ni.. nak gegaQ jugak la.. hii..

Nadh datang melawat kamu..
Salam kenai dari Nadh.. :)