March 13, 2009

Penat yang Menggembirakan...


Hai!
Lama btul aku tak tulis blog tanpa unsur makanan.. hehe..
Ok la, lepas nih takde dah posting2 berupa makanan dan cuppies dalam ni.. sume aku dah sumbat kat rumah baru. Pada customer / korang2 yg nak tahu perkembangan lanjut mengenai Kapkek Kelakar, jemput singgah ke BLOG BARU AKU - PERTMUFFINS ya?!

Sekarang dengan rasminya aku melantik diri sendiri sebagai Chef Designer (-_-;)
*pekerjaan yg merungsingkan orang*. Kalau dulu, kategori penat aku ada 2 jenis sahaja yakni penat bekerja dan penat berkeluarga. Tapi sekarang dah tambah 1 lagi iaitu penat berhobi (**kekdahnye!!~). Tapi walaupun penat, aku tetap berasa gembira terhadap kehidupan sendiri! hip! hip! horeeyyy!!

ok la..tetiba rasa malas nak tulis..nanti2 la aku update karangan macam biasa ye..
jumpa lagi!

3 comments:

z a t i said...

akhirnya.

kalau tidak, memang aku haramkan diri aku jejak blog kau bulan remadan.

kekwa bergetah said...

*menjeling*

Anonymous said...

[url=http://community.bsu.edu/members/buy+online+Viagra.aspx]Viagra online prescription[/url]

[url=http://eterporno.ru/seks-znakomstva-v-tobolske.php]секс знакомства в тобольске[/url]
[url=http://eterporno.ru/prostitutki-mulatki-negrityanki.php]проститутки мулатки негритянки[/url]

[url=http://pc.eterporno.ru/poznakomlus-s-semeynoy-paroy.php]познакомлюсь с семейной парой[/url]
[url=http://pc.eterporno.ru/putany-g-permi.php]путаны г перми[/url]

[url=http://pv.eterporno.ru/trans-intim-dosug.php]транс интим досуг[/url]
[url=http://pv.eterporno.ru/znakomstva-g-usinsk.php]знакомства г усинск[/url]

[url=http://px.eterporno.ru/www-rambler-ru-znakomstva-mamba.php]www rambler ru знакомства мамба[/url]
[url=http://px.eterporno.ru/znakomstva-dlya-seksa-v-tashkente.php]знакомства для секса в ташкенте[/url]
[url=http://pz.eterporno.ru/index.php]знакомства секс пары доска[/url]
[url=http://pz.eterporno.ru/hochu-seks-piter.php]хочу секс питер[/url]