March 16, 2009

Sepetang di Medan Ikan Bakar Terapung, Umbai

Hello..!~
Hm...lama btul rasanya aku tak bawak kakcha jalan2 tengok laut sejak aku sibuk dengan kapkek kelakar. Petang semalam dia merengek nak tengok monyet dan laut. Memandangkan aku free sikit petang smlm, so aku pun bawak dia jalan-jalan kat car park area Medan Ikan Bakar Terapung, Umbai.
Kak Cha sempat main kejar2 dengan anak2 monyet. Berani btul si debab tu (-_-;).. Ini adalah beberapa gambar yg sempat aku ketik kat sana. Sori gambau monyet takde.. sume dah berterabur lari kena kejar dengan kakcha!

Cecaye mentari petang





para kulit kerangan

akar pokok bakau

bunga laut (nama sebenar dirahsiakan - sebenarnya tak tau! koff!!)

anak pokok bakau yang comel.

5 comments:

fara[the]bugbuster said...

wah wahh sudah bergamba gamba view... erhhh ngidam ikan bakar umbai :(

PertMuffin said...

ye la fara.. ada orang komplen blog aku asik buh gambau makanan aje.. *jeling budak2 kumpat*

awak dah berapa bulan? *kofff!!!* lari sepantas bersin.

z a t i said...

amboi2. ala2 blog kemala nampak taruk gbr pokok2 dn kehijauan,

hu hu

kekwa bergetah said...

harus lahh!! kemala kan biola aku..!~ (sebenarnya nak berkata idola)

aahh!! zati, lepas nih aku tiru blog kau pulak! (terus bergegas ambik gambau cecahya lampu dan pulau)

yong said...

suka gambar yang pantai2 ni....
lain kali pun nak ketik gambar pantai port dickson la....
*dasar jeles...