January 18, 2010

Hadiah untuk Rakan-rakan.

hello semua...
Sebenarnya sedang mengantuk... kepala dah berpusing2 dan tak boleh menumpukan perhatian pada kerjaya (bukan selalu pun memang begini ke?) Akhirnya aku mengambil keputusan untuk update perihal contest My Lovely Baby With Pacifier..
Selepas 2 minggu keputusan contest dikeluarkan, dan selepas 2 minggu tempoh pemberian alamat, maka sekarang tibalah giliran aku untuk bertungkus lumus memerah keringat abang-abang posto membuat penghantaran hadiah yg tak seberapa ini kepada para pemenang.





Sijil penghargaan?



Hadiah saguhati - mini coin pouch + felt keychain. Sorry la kalau rasa hadiah ni cikai sangat.. Tapi saye ikhlas tau! :D




Ini hadiah dari pihak penaja untuk peserta paling Lamel yakni adik Rayyan Darwish :
2 ekor anak cendawan yang sangat comel dan empuk. Ahh! yg depan tu jer ye.. yang belakang tu aunty punya ;D (beli kat penaja tauuu!! mmg sangat comel dan empuk. btw sol, kakcha namakan dia Solikezu. kau sentapp tak?? hehei.. dia dengar aku cakap ngan ayah dia, beli kat blog Solikezu, terus dia sebut nama TS3 tu Solikezu.. akupun terikut skali dah.. haha!)



Hadiah untuk winner, adik Ofa:
Sepatutnya Lunch Set (1 lunch box + 1 tumbler) Avon yang di order dari Kakak Sally Yeh. Tapi ding dong ding dong, last minute takde stok pulak... aaih... Jadi terpaksa tukar kepada hadiah lain yakni 2pcs Lunch Box Avon - Nanti mummy Eyna boleh beri satu pada Ofa, dan satu pada kakak Aisyah ye :). Kebetulan jugak, NUBY Hot N Safe Spoon sama warna dengan Lunch Box tu. Also Japlo Glow in the Dark Pacifier (Ofa pakai lagi ke? kalau tak, boleh simpan untuk 'adik' Ofa). Satu lagi, Almond Chocolate Cluster by Pertmuffins. Kalau sedap cakap, tak sedap senyap2 ye... (-_-;)



Untuk adik Rayyan & cik Ofa.



Ready to post (Sol! ko nampak tak nama ko ada skali dalam tu... tapi utk ko lebih sikit.. hahah)

Lastly, diucapkan terima kasih banyak pada semua yang sudi join contest yang tak seberapa ni.. Takde niat pun nak ramaikan follower (mmg tak disyaratkan pun kann.. :) ) atau nak naikkan traffic ke apa ke... semuanya sekadar suka-suka dan ramaikan kenalan (yang ini statement betul dan tulus mulus dari hati nurani ok?)
Ok sume.. tata!~ :)

10 comments:

Ain said...

terima kasih aunty hawa....

sukanyaaaaaaa....hehehe...

PertMuffin said...

u are welcome baby sarah :D

z a t i said...

ooooooooooooooo. patut la taakkk kwnn we olllss dahhh. dahh ramaii kenalann baruuuuu *jiran dengki ckp moncong2*

unlisted_one said...

Thanks!!! I love felt material! You rock babe!

PertMuffin said...

zati : vongokk..!! PAAPPP!! PAAPPP!! *tepuk dahi zati*


mama madihah : haha! u rawk jugakk
\m/

Eyna Shariff said...

thanks hawa... thanks so much.... xsabar tunggu adiah tu sampai (wpun bukan utk saya... hehehe).. :D

PertMuffin said...

eyna : kalo gitu chocolates tu special utk mummy & daddy ofa je lah :D

: : s o l : : said...

sudah dapat itu hadiah!!!

makasih makasih i loike *berlari-lari anak syiom rayyan dan kakcha dan buat2 tak nampak kekwa*

♥ Ummi Hanie ♥ said...

dah dapat kak !!
timekasihh .. sy pun tibe2 teringin nak blaja buat benda mcm tu ..felt eh

Farra Dhelina said...

thnx! :D