January 07, 2010

TAG : Kecintaan Pilu

Eih... tetiba je aku kena tag dgn SoliKezu *menjeling*.. nak tak nak terpaksa jawab walaupun tak rela...

\/

1. First time you met him - when and where?

When- 9 Mac 2002
Where- Studio Design E06 - UTM Skudai


2. Love at first sight?
err...aaa...err.... tak..!


3. Who is he when the first time you met him?
si ganjil dari Sabah yg merupakan jiran kepada Neil (klasmet aku)


4. How long does it takes for him to ask you out for a date?
12 hours. koff!! (-_-;)


5. First place dating?
MC Donalds PKNS Shah Alam (tetiba je khannnn???? kenal kat JB dating kat shah alam kekdahnyer.. very the sesuwatuhh..)Sebenarnya... masa 1st day kenal tu aku dah last day sebelum cuti semester - nak berangkat ke Shah Alam sbb practikal kat SIRIM Berhad..



6. How he proposed?


nak jadik pakwe makwe:
...............................err....................dia suruh aku dengar lagu Something Stupid. Sumpah gelii!!

ermmm.. proposed kawen plak:
yang nih takde proposed2 pun...tetiba je dia siapkan tarikh merisik, pastu tarikh meminang, tarikh bertunang segala... masa tu aku tengah makan coklat Rocky kat Leisure Mall JB.sukatii je...! ceh!


7. Special date with him?
9 mac 2002- kenal
9 mac 2004- tunang
5 mac 2005- kawin (ikutkan nak kawin 9 mac jugak tapi tak boleh sbb hari bekerja)
dan macam-macam lagi.


8. Changes that he asked you to do?
jangan cakap kuat-kuat dan kalau nak mencarut sila dalam bahasa inggeris supaya kakcha tak cepat meniru. (-_-;)


9. What is about him that you love so much?
seorang penjimat dan sabar terhadap perangai aneh saya.


10. What is about him that you wish he would change?
- sila jangan berdengkur
- sila jangan muntah lepas makan dimana sahaja anda berada (helo?? nak jadi anorexia nervosa ke nokss??)
- sila jangan mengelupur kalau nampak kucing atau tikus dalam kawasan rumah kita.



11. You lose your mind and crack your head when he?

- panik bila nampak haiwan berbulu *jeling*
- marah lissa dan rayyan kalau mereka mendekati tv baru beliau. gile kerek!!!



12. You will smile through your eyes for the whole day when he?
belanja makan, shopping dan berfoya-foya sepanjang hari bersama anak-anak


13. Complete below sentences"My love towards my husband is as big as...?
me (-_-;)



Mangsa-mangsa yang terpilih untuk meneruskan perjuangan tag ialah:
SEMUA YANG BACA ENTRY INI!! Haaa!!! Buat la kalau berani!! Buat lahh!! Buat lahh!!