January 27, 2010

kerana nama...........






Hello semua....


Semalam balik dari keja, aku singgah rumah mak aku utk ambik kakcha dan adik rayyan.. Check kat rak surat, tiba2 ada surat untuk aku dari Celcom. Tak pernah umur aku pakai Celcom... mmg sejak azali dari mula2 pakai henpon yakni 10 tahun yg lalu sampai sekarang tu lah satu2nya nombor tepon aku yakni Maxis...Harus lah aku merasa pelik gile plus sakit hati sbb tiba2 kena bayau perkara yg kita tak pernah beli. khannnnn???

Aku dah kecoh2 masa tu... pastu adik aku Teh datang dengan wajah sentap dan berkata...


"cuba ko baca nama tu betul2... nama ko ke nama angah?? apasal ko gatal2 bukak surat dia pastu ko bising2 plak kata ko yg kena bayau??"



Sekaliiiii..........salah surat daaaa!!! hehehe...sekali pandang macam nama Siti Nur Hawa. Rupanya Siti Nur Najwa.. huhuhu!! apa lah orang Celcom tu tulis kecik sangat!! (alasan!)


Terpaksa cover malu dengan pura2 marah abah aku sambil berkata,


"tu laa....pasal la letak nama anak semua SITI NUR, kan dah susah??"




koffff..!!! (-_-;)


Tapi...apapun, aku tetap suka nama aku. Tengkiu mama & abah kerana beri nama yg sedap untuk saya.

sekian.




12 comments:

: : s o l : : said...

nama soliha kezuwani sedap tak? wakaakakakaka kompem ko cakap tak sedap kan?

cisssssssss

PertMuffin said...

memula aku ingat nama samaran kau.. rupanya adalah nama sebenar!? mmg tak sangka.. tapi aku suka! (serius)

ah, by the way, nama kau sama macam nama soft toys kakcha.
koffff!!! :D

: : s o l : : said...

hahhaaha dulu2 orang panggey aku wani boley? cilakak je kan..

sume ingt nama aku soliha kezuwani binti ............. cian pakcik kezuwani kahkahkah..

nasib soft toy kakcha chomei macam aku. kalu serupa gorila ke agak sentap jugaklah wakakaaka.. ;p

Ain said...

nama hawa sama ngan nama adik ain...

siti nur hawa

nasib baik nama ain takde situ nur kat depan...

kalau tak, mau sama kes ngan hawa...

Elly Rocker said...

aku risau la, kau dh semakin nyanyuk.. haihhh

PertMuffin said...

sol : ..............*speechless*
sebenarnya aku pun mati2 ingat nama ko soliha kezuwani bt...
(-_-;)

ain : eh?? mmg nama dia pun siti nur hawa ye? bes! bes! :D

selly rockes : (buat2 tak nampak komen dari orang ini) koff!!*

fara[the]bugbuster said...

hahahahhahahaha!!! aku suka komen selly rokes iteuh!

MSOM said...

SN HAWA.....SELAMAT MENULIS DAN BERBLOG...SUKSESS SELALU!

atiqa said...

kak awa keje kt teac ke?
hehe. jiran lah rupanye.
:)

B U N G A said...

blog ini sangat best lah.
ayat akak sangat sempoi maa. .

btw, baby rayyan n lissa sgt comey lah.

:))

排骨酥May said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇