August 04, 2010

ini barulah Kentang Putar sebenar!


Hello~
Ahh! dah berbulan2 muncul kat melaka, baru semalam aku try rasa..
ooohh! memang sedapppppp sangat.
kentang nih dipotong menggunakan alat khas dan dicucuk pada lidi panjang.
Hasilnya swirls2 gitu..
Lepas tu dicelup tepung dan digoreng sehingga keemasan...
sebagai hiasan, kentang nih akan diletak dengan sos, mayo, cheese and blackpepper okey!
sebab tu la sedapppp :D

3 comments:

Florence M. said...

kenapa kau post entry ni 2 kali? aku sungguh berbelah bagi mahu komen di salah satu entri ni.. kentang putar ni boleh didapati di mana ya

PertMuffin said...

dont wori tiq... ko komen satu je mana2 pun, nanti kluar kat dedua post.. aku punya layout ada problem.. ada 2.. ko baca previous2 punya entry ada aku kluarkan masalah ini.. tapi sampai sekarang takde sapa respond nak tolong cemana nak kasi settle ini problem :(

ah ya.. kentang nih kat mana2 pasar malam ada... try cari!! seedappp! <3

yong said...

pasar malam kat KL pun ade benda ni...tapi tak pernah try...nanti nak try la...bye..nak pergi pasar malam ni...lalalala