September 23, 2009

Contest Anak Dara Ku Bertocang by SitiSifir10

Contest lagi... agaknya selagi tak menang selagi tu la menggagahkan diri untuk bertanding. heiheii!~ Takpe... takpe.... Support rakan2 kan seronok... :D

berikutnya adalah Contest Anak Dara Ku Bertocang by SitiSifir10.



Ok, sekali lagi saya menawarkan KakCha dizaman muda sebagai wakil blog ini. Masa nih umur kakcha baru nak masuk 2 tahun. Masih muda bergetah lagi...


Nama : Yang Nuralissa Bte Azat
Umur: 3yrs + ( had umur dalam syarat adalah 3 tahun. tapi setelah mendapat persetujuan Puan Penganjur, maka kak cha di sah kan layak untuk bertanding.. )

Penaja bersama contest kali ini adalah Fitrah Sari. Setelah membuat lawatan ke blog K.Sari, barulah saya tau yg dewasa ini (ah! macam YB pule) adalah menjadi trend ibu-ibu menggunakan Cloth Dypers untuk baby mereka. Memang sangat menguja kan!
Tengok la...kalau takde apa aral, nanti boleh cuba menguji-kaji adik Rayyan untuk menggunakan CD :)
Blog k.Sari okey. Banyak input dan boleh diperbaiki dengan menceriakan banner blog (ewahh!! cadangkan orang itu ini, tapi blog sendiri adalah sangat usang. ohokk!!)
Ok lah... harap penyertaan saya diterima oleh puan penganjur and puan penaja.
Tata!!~

7 comments:

z a t i said...

dengan ini saya undi kak cha yg berumur 2thn

Sitisifir10 said...

K.Cha tak ltk link di bloglist ye??? :P

PertMuffin said...

ayoyo!! bley lupa plak letak link..
sori ye?

saya dah update balik. TQ.


zati : ya! ya! kakcha pun sokong kau jadi YB Pasir Salak.. *jeling*

Sitisifir10 said...

okeh..dgn ini penyertaan k.cha diterima... :P

PertMuffin said...

Yeahh!!!~ *terus menari shuffle*

Sitisifir10 said...

okeh Hawa...ON!!

排骨酥May said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社