September 16, 2009

CUTEST BABY IN BLUE CONTEST

Tajuk contest kali ini adalah :-


Ini adalah contest pertama yang menggunakan khidmat kak Cha sebagai model.... sbb syarat penyertaan adalah newborn ~ 5 Tahun.

Puan Penganjur, ini adalah wakil dari blog saye...

Nama : YANG NURALISSA BTE AZAT
Umur : 3 tahun 11 bulan 20 hari (kakcha akan berusia 4 tahun pada 26hb Nov ini)







1) Lissa in blue shirt : Gambar ini agak special kerana pose getik ini di ketik oleh kakcha sendiri secara curi2 menggunakan kamere ibu. Hello..!? perlu ke feeling ala-ala diva taiwan?? koserr taww!~


2) Another Lissa in Blue shirt and Blue shoe : Gambar ini pose di kandang burung nuri di Zoo Melaka. Burung pun bertempiaran lari bila tengok perempuan ini..




Ok la.. itu sahaja..
Berusaha!! :)

6 comments:

z a t i said...

aku cm tk caya aku tgk pempuan ni masih merangkak2 atas meja mekdi, sekarang dh buat posing maut depan zoo.

rasa mcm kau culik anak sapa2.

E.L.I.Z.A said...

Salam kak,
cute la cha buat muka mcm tu hehhe
dah tak lama beday dia tu hehe

overall, lulus >_<

Anonymous said...

kalo gedik mengikut gen ibunya,kalo pandai bgaya,bposing maut gitu aku la yg mengajarnya,muahahaha@ledikruk.

PertMuffin said...

E.L.I.Z.A, thanks sudi singgah :D

*mode buat2 tak nampak zati & kruk*

:: s o l :: said...

arghhh aku telah terjebak masuk contest ini.

terima kasey kpd gambo kak cha yang ala2 pelakon taiwan itu hahaahaha..

Sitisifir10 said...

Rasanya kalau saiz ni boleh masuk contest saya :) I'll be waiting ;)