April 19, 2010

My Angel Craft Contest - Kategori B

CONTEST : MY ANGEL CRAFT

Hello korang..

Kali nih aku nak support Contest yg dianjurkan oleh member lama aku Ms. TiQ.
Contest nih agak mudah dan simple gile.. So, jom join ramai2!!


Syarat dan cara penyertaan boleh tengok kat sini :
http://myangelcraft.blogspot.com/2010/04/my-angel-craft-contest.html


Cuma perlu buat slogan "My Angel Craft...." ( tak lebih 15perkataan ye ).



"MY ANGEL CRAFT is TIQ'S LOVELY STUFF. IT'S CUTE, AFFORDABLE AND EASY!"

5 comments:

Angel Craft said...
This comment has been removed by the author.
Florence M. said...

thanks babe! satu gi ko lupe! ko tak tinggalkan komen kat entry aku tuh! kebetulan je aku ni follower kau, baru tau kau join contest nih! *cekak pinggang* hehehe

PertMuffin said...

tiq, aku takbleh nak tinggalkan msg la.. nape ah?
aku dah follow kau dah..still takbley tinggal komen.
agaknya sbb tu nampak macam takde orang join... sbb tak bleh tinggal comment kot?
ce ko check comment setting..

Florence M. said...

okies,dah tuko setting hehe thanks!

Angel Craft said...

*penantian suatu penyeksaan* sambil ketik gambar ketiak awe