April 16, 2010

Tetiba Dapat Award :D





1.THANKS & LINKS THAT THE PERSON GIVE YOU THE AWARD
terima kaceh kepada Aenareal

2.PASS THE AWARD ONTO 10 BLOGGER YOU'VE RECENTLY DISCOVERED AND THINK ARE FANTASTIC (sebenarnye dia nk 15 tapi aku tak sempat nak taip byk2..jadi tukar pada 10 sajalah.. kof!)

(pemilihan blog kali ini adalah berdasarkan cerita2 yg aku suka baca kat blog diorang pasal life menjadi IBU)


3. CONTACT SAID BLOG AND LET THEM KNOW THEY HAVE WON THE AWARD
Done (secara berperingkat)



4. STATE 7 THING ABOUT YOURSELF

- suka menulis

- suka makan

- suka memasak

- suka kanak-kanak

- suka melukis

- suka ketik gambar

- suka shopping


p/s: terima kasih byk2 pada AenaReal sbb sudi bagi anugerah pada blog pucat, usang dan bersawang ini. hikhikhik! (ah..ini aku gelak tau! bukan kesedu macam yahudi mabuk..kof!~)

8 comments:

Florence M. said...

nasib suker ketik gambar..kalo ketiak gambar? hoho

PertMuffin said...

haha...ketik gambar ketiak. bolehh?


tiQ.. aku nak join contest ko tapi aku tak reti la wat slogan noks.

Florence M. said...

hahahaa! hehe..join jerw..ko buat je slogan dlm BM..kasi yg lucu² skit..hehehe..dlm BM lagi besh!

Anonymous said...

takpela kalau tkde aku, *berlalu dgn tertusuk sembilu tajam di hati*

-zatiygtkdeblogkeibuan-

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

tq, pertmuffin....
saya dah dpt award ini. anyway, thank you so much...sebab ingat pada saya. luv u...

PertMuffin said...

to : zatiygtkdeblogkeibuan

noks.. baru hari nih aku tau kau ada hati (-_-;)


zasssssssss!!! (lari laju)

PertMuffin said...

fiza : kiss utk sofie ya :)

10 said...

maceh... nanti org tampal award tu ek...