April 23, 2010

Sampai Hati Nenek!!!

Semalam balik kerja, tak sempat singgah rumah mak aku utk ambik Kakcha dan adik Rayyan. Terus masuk rumah sbb tak sabau nak tukar wayar telefon. Azat dah siap mandi, so dia gi ambik budak2..

Elok diorang sampai rumah aje, kakcha masuk bilik salam aku. Wah, siap bersanggul perempuan ini.. I like..!! Nampak kemas.. Dia selalu ikat je rambut...nampak messy.

Lepas kiss dia, terus aku cari adik rayyan. Masa tu dia membelakangkan aku... Aku panggil dia, dia toleh.. Sekali............ tengok muka dia yg pelik tu terus aku rasa nak nangis.

Rambut anak aku.........!!!!!!!

Aku tanya kakcha sapa buat? Dia kata nenek yg potong. Tapi adik rayyan joget2 sbb tu senget.. aaihh... (T_T;)
Aku baru je cadang nak buatkan ala korean-hairstyle (koff!!) utk adik rayyan... Sekarang suda surupa itu Abu Bakar Elah..










Sampai hati Nenek!!!

11 comments:

Florence M. said...

nenek nya lagi ghetto dari si ibu!

PertMuffin said...

belum atuk nye lagi... tiQ, u know my father kan? heee

Event Coordinator said...

haahahahahha... eh comel lah anak buah aku kak long. pelah ko nie.............. hahahahahahaha....lawak333

PertMuffin said...

mak aku la nih punya keja..
moli, sampai ati ko gelak!!

B U N G A said...

haih, senget pun masih comel whatttt . .

PertMuffin said...

comel ialah faktor genetik *sambil jari tunjuk2 diri sendiri*

koff!~~

Anonymous said...

ouh
perasan !

PertMuffin said...

harusss lah! :P

Event Coordinator said...

tolong lah..... comel tu ikut aku atau kak teha.. ko mANE COMEL tolong jgn perasan k..... sori ape4 pun ryan the best comel macam moli.....

PertMuffin said...

hello molly...
muka mamak main jauh2 sikit okehh!!
lalalalalaa...

be a positive thinker!!! said...

cute photos...

---------

http://yusri-outsider.blogspot.com
http://www.fk-unhas.co.cc