December 08, 2009

Contest Ceria Si Ayah Bersama Anak



Heheii!!~ Contest lagi.... ;)
Kali ini contest Ceria Si Ayah Bersama Anak by Fasha. Ohh!! Aku suka tajuk ini sebab akhirnya dapat memasukkan kedua-dua orang aneh dalam rumah aku dalam satu kontest yg sama! Yess!!


Syarat2 :

1. Wajib menjadi follower Fasha dan sposor Pu3zdini (kalo salah sorang dikira tak lengkap ok..) - DONE
2. Add link Fasha ke dlm bloglist anda - DONE
3. Semestinya MENEPEK banner di sidebar blog kesayangan anda. Banner tersebut hendaklah di link dengan link ini. - DONE
4. Sesiapa yg nak join nie kenalah ada blog..klu x mcm mana nak nilai nanti..- DONE..ya! ya!
5. Umur anak mestilah dari dah pandai senyum hingga 12 tahun..- DONE (Kakcha is 4yrs old)




Ayah : AZAT
Anak perempuan kesayangannye : KAK CHA
Ok puan penganjur, inilah 2 orang wakil dari blog saya. Kakcha nih ada kegemaran terhadap aktiviti menampal. Pantang nampak stiker dia akan tampal dalam buku/ drawing block yang ibu beli untuk dia. Sampailah satu tahap dimana tiada lagi ruang untuk menampal, maka ayah yang berdahi licin itu pun menjadi mangsa. Lepas buat masterpiece tu, siap plak suh ibu tolong ketikkan gambar ala-ala fesyen desainer bergambau dengan model sendiri. (-_-;)
OK, itu saje ;D

4 comments:

^^ FASHAH ^^ said...

salam ceria..

huhuhu..tersenyum sy lihat pic yg awk pertaruhkan tu..sama mcm cik Qaseh saya..budak2kan..so sweet..

ape2 pun gudluck ke:P

PertMuffin said...

thanks puan penganjur sudi singgah blog saya :D

Mr.F said...

Kalau belum ber-anak, bolehkah bergambau dengan anak pura2?
Adakah surat beranak diperlukan?

Azroy,
Mentakab, Pahang.

PertMuffin said...

kehadapan encik azroy gila-gila remaja,

penyertaan anda ditolak. sekian.

Agen Khas Pertandingan,
Maria Burgundy.