December 31, 2009

RESULT - My Lovely Baby With Pacifier Contest




BISMILLAH HIR RAHMAN NIR RAHIM....


Sebenarnya aku pula yg berdebau2 dari tengahari semalam untuk mengumumkan result My Lovely Baby with Pacifier Contest ni..

Serius shit (kanak-kanak tak boleh baca ini!!) mmg susah gile nak pilih pemenang. Dah la aku nih mmg ada kecintaan terhadap anak-anak bayi. Semua comel sangat-sangat sampai tahap boleh kena migrain sbb tak tau nak pilih pemenang.. (-_-;)

Walaubagaimana pun, setelah melalui beberapa proses (email gambar2 peserta kepada rakan2 ofis, rakan2 sepengumpatan, rakan2 sekolah, jiran-jiran sekampung dan sebagainya...)
maka seorang pemenang utama telah dipilih berdasarkan kriteria yg telah ditetapkan iaitu :-
1) Gambar yg cantik - yakni terang & jelas
2) Aksi baby ber-pacifier yang menarik (pacifier biasa pun tak kesah..janji baby vogue okeyy?)


SIAPAKAH SI CILIK ITU??





Hasil undian dari juri-juri yang dilantik khas, dengan ini saya secara rasminya menuduh (sebenarnya nak berkata mengisytiharkan..) koff!!


PEMENANG MY LOVELY BABY WITH PACIFIER CONTEST ADALAH :



CIK NUR AUFA NADRAH SHARIFF.


Tahniah ya!


Berikutnya ialah PEMENANG HADIAH KHAS JURI - PESERTA PALING LAMEL (LAWAK+COMEL). Pemenang bakal menerima hadiah dari pihak penganjur berupa Soft toy yang sangat comel. Beliau adalah :


ADIK MUHAMMAD RAYYAN DARWISH.

(weh..sumpah gambau nih paling takbleh blah skali... sekali dengan piring-piring pun masuk mulut abang askar nih.. hahaha!!)


OK, untuk makluman semua... pada mula nya kan aku bercadang nak bagi 4 orang pemenang hadiah saguhati. Betul tak?? TAPI MAAF !!!! Aku terpaksa memungkiri janji.......



Sakit kepala nak pilih pemenang.. Perasaan aku berbolak balik ketika menatap satu persatu gambar anak-anak bayi ini. Memula nak pilih dia, pastu terasa macam bayi yang ini memandang aku dengan pandangan sayu sambil berkata "sampai hati aunty tak pilih saye... "


aaaiiihhhhhh... (-_-;)
baru aku faham bagaimana perasaan seorang doktor (perasaan yang tak berkaitan)

Oleh yang demikian..

Saya dengan ini, mengumumkan bahawa.... semua yang masuk entry kali ini akan menerima saguhati! OK tak??
Tapi hadiah tu tak lah semeriah hadiah saguhati asal (harus bangkrap mak nokss..!!)


Apapun, aku sangat berharap semua orang berpuas hati dan enjoy dengan penyertaan anda.


Ok babies..... cepat kiss aunty hawa!
For all mommies (ah!! yg masuk contest je...!!) sila emailkan kepada : snhawa@teac.com.my
a) Link entry anda
2) Alamat untuk penghantaran santau. Ah tak! maksut aku... penghantaran hadiah.


till then... Tata!! :)

19 comments:

Farra Dhelina said...

wah best nya bsr sungguh hati mummy nak bagi semua saguhatii.. thnx aunty hawa.. !! nnti i email kay

aLoNg@Na said...

best la aunty hawa ni..murah ati btol bg adiah kt seme...

to the winner,tahniah!..

nti mama kita email k..muuah to aunty hawa..

::Mamalyna:: said...

wahhh...baiknya auntie hawa coz bagi semua saguhati...nanti saya email yerr...

mamaemylia said...

wahhh tahniah tahniah to the winner

PertMuffin said...

haha! i like..!~

eh tapi serius babe, mmg tak tau nak pilih sapa..susah gile!
sama macam perasaan seorang lelaki bermata keranjang yg tak tau nak pilih gadis yg mana satu jadi pilihan hati. ..ohoks!!

Anonymous said...

anak2 mummy nak jugak hadiah..... (sambil memandang muka aunty hawa dengan muka yang sedih medih) hahahahahaha..........

macam ni ibu kena buat contest lagi banyak2... boleh anak mummy join sama........ kali nih takleh nak join sebab tak guna pacifier... boohoohoo...

Anonymous said...

tahniah kepada pemenang...
tadi tertekan publish la pulek!!! heheheehhe

--mummy mysha n ridzuan--

Mama-Danish & Sarah said...

tahniah untuk pemenang....

memang pening kan nak pilih penmenang.... sumenya cute2 dan comel2 belaka...

tks to aunty hawa sbb sudi kasi adiah kat kami juga...muahhhhh..

: : s o l : : said...

weihhh nak jugak saguhati. tapi xmo kueh sagu berbentuk hati tau.

errrrrr..

Eyna Shariff said...

alhamdulillah Ofa menang.... yahooo!!!! adiah tahun baru nie..... hehehehe.... thanks to you ya pertmuffin.... muaaahhhhh!!!!

PertMuffin said...

mummy mysha & abg juan :
cehh..........org ajak masuk taknak..eksyen ting tong..!


sol : nanti aku bagi kau tepung sagu (-_-;)


all mommies yang belum bg address : sila email ok.
tapi start esok cuti-cuti malaysia sampai monday baru able to reply ur email okies...


all mommies yg dah email addres : tengkiu sume!~
HAPPY NEW YEAR 2010 !!

unlisted_one said...

Terharunya..baik sungguh hati aunty Hawa ni, semoga sentiasa dimurah rezeki olehNya..Amin.. Bukan hadiah tu yg jadi nilai, tapi ingatan tu..its the thought that count..hehe..

Ummi Hanie said...

salam...

thanx a lot kak hawa !!!
moga bertambah2 murah rezeki kak hawa ini taon..
len kali organize contest lg yekk..
sy dah send email .. babaiii~ :)

LYaFRINA said...

WAAAAA... TQ..TQ

NurShahFamily said...

tahniah kpd pemenang ...
bestnye dpt gak la adiah saguhati hehehhe ..
nur dh send mail tau...

PertMuffin said...

salam guys..!

sorry lambat reply sbb baru masuk office.. lama cuti-cuti malaysia :D

ok, thanks utk mommies yg dah sent address.. yang belum cepat2 hantar ya.. sian kat member2 lain yg dok tunggu hadiah diorang.. saya bg masa sampai 15hb Jan nih je ok.. lepas tarikh tu, i assume u olls tak sudi terima hadiah i.. hihihi!

love,
hawa

Anonymous said...

bukan tak sudi, tapi takde pacifier yang nak ditonyoh dalam mulut mysha n juan...

apa kata pasni buat contest baby gebu mata bulat? atau reaksi anak dapat katil baru? atau sehari di taman burung? atau buat2 berani sebab ada camera? atau aksi ketika makan? atau kengan di TENJI?... hahahahahaha

memandangkan kalau 15hb nih ada yang tak email lagi address, mummy nanti collect la hadiah lebih tu yea.... :-D

-mummy mysha n juan-

yayayO said...

mama hawa..kalo mak tak masuk kontes buleh dapat adiah tak noxx?? woof wooff...

排骨酥May said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社